Make-up tips herfst 2014

Posted: november 5, 2014 By: Comment: 0

makeup tips 2014 herfst

In de laatste beautyblog ging het over de BB cream. Na dit geschreven te hebben kreeg ik de vraag of ik wat wilde vertellen over de make up trends en tips voor dit najaar. Vandaag wil ik je vertellen over mijn make up weetjes en tips voor de herfst 2014!

Make-up tips herfst 2014

Egale foundation
We dragen foundation om bepaalde plekjes te bedekken, de vermoeidheid te camoufleren en ons gezicht te neutraliseren maar komt het je bekend voor dat in de loop van de dag de foundation niet meer zit zoals je wilt? Probeer eens een goede dagcrème of een serum aan te brengen en in te laten trekken voor je je foundation aanbrengt. Het helpt ook als je een foundationkwast gebruikt. Hierdoor wordt het geleidelijker over het gezicht verspreidt waardoor de huid egaler toont. Om een liftend effect te creëren zorg je dat je de contouren van je gezicht versterkt. Dit doe je door met een camouflage poeder onder de jukbeenderen en onder de kaaklijn de poeder aan te brengen. Hierdoor creëer je diepte in het gezicht waardoor de pluspunten weer naar voren komen.

Natural look
Eigenlijk is het de afgelopen jaren al een trend. De natural look is ook in de herfst van 2014 nog een trend. Deze trend blijft voorlopig ook nog even. Maar toch moet je hier meer voor doen dat je zou denken. Voor een mooie natural look is het belangrijk dat je de huid egaal krijgt, zonder dat je een ‘foundation laag’ op je gezicht hebt. Breng een highlighter onder je wenkbrauwen aan, hierdoor krijg je een frisse blik. Maar je wenkbrauwen vallen hierdoor wel meer op. Zorg daarom dat je wenkbrauwen goed in vorm zijn. Dit kan door je wenkbrauwen te epileren en te verven of met een poeder of potlood in te vullen. Breng vervolgens een grijs potlood aan om de ogen, een lichte lippenbalsem en een goede laag mascara. Hello Natural Look!

Mascara
Deze herfst wordt het accent buiten de lippen ook op de ogen gelegd. Gebruik hiervoor een goede mascara die veel volume geeft maar niet gaat klonteren. Heb je wimpers die minder gekruld zijn van zichzelf? Krul dan je wimpers na de aangebrachte lagen mascara met een wimperkrultang.  Ook zijn de wimperextensions in het najaar van 2014 erg in. Deze trend begon aan het begin van deze zomer steeds meer toe te nemen. Veel mensen hebben wimperextensions voor het gemak maar vooral om een vollere blik te creeeren.

Beautyful Lips
Vaak pak je dezelfde kleur lippenstift die je eigenlijk al jaren draagt. Er zijn zoveel mooie kleuren. Dit najaar mogen de lippen knallen! Dit kan op twee manieren; dit kan door een mooie fel rode lippenstift aan te brengen. Vind je dit te heftig? Pak dan een lippenstift die wat minder heftig is van kleur, of je favoriete kleur die je vaak draagt. Creëer een stoere look door met een tissue over de aangebrachte lippenstift te gaan en vervolgens met een matterende poeder de lippen af te poederen. De glans gaat dan van de lippenstift af en je krijgt prachtige matte maar ook stoere lippen.

Sparkling eyes
Eerder in dit blog gaf ik al aan dat dit najaar het accent erg op de lippen en ogen liggen. De smokey eyes blijven hier ook zeker in terug komen. De smokey eyes waren afgelopen jaren vaak met diep bruin aangezet. Dit najaar zijn het voornamelijk de coolere kleuren zoals grijs en zwart. Maar ook de metallic look is hot! Dit komt door de glans en opvallendheid. Je kunt met 2 kleuren al een prachtige oogmake-up creëren. Gebruik de lichte oogmake-up aan de binnenzijde van de ooghoeken tot net voor de pupil. Neem een donkerdere tint en zet deze ter hoogte van de pupil aan tot in het buitenooghoek. Overdag kan je deze combinatie licht aanzetten en ‘s avonds bijwerken tot een prachtige avondlook!

Heel veel plezier met de nieuwe najaarstrends! Mocht je nog vragen hebben stel deze gerust

AUTHOR

Marlon

All stories by: Marlon