BEHANDELMETHODES

Bij Care for Beauty werken we met hoogwaardige huidverbeterende producten en geavanceerde apparatuur om de huid
in de diepere huidlagen aan het werk te zetten en huidveroudering te vertragen en verminderen.
Ben jij benieuwd welke met welke behandelmethodes wij werken? Graag leggen we je dat uit zodat we samen kunnen werken aan jouw droomhuid.

BINDWEEFSELMASSAGE

Bij een bindweefselmassage werken we met een speciale massagetechniek in op de dieper gelegen huidlaag: bindweefsellaag. In deze bindweefsellaag bevindt zich het collageen en de aanmaak van het collageen. Deze vorm van masseren is stevig en bevat onder meer rol- en trektechnieken van de huid. De bindweefselmassage richt zich specifiek op het verminderen van verslappingen en rimpels in de huid. Het is dus echt een specifieke behandeling gericht op anti aging maar ook om het hydratatielevel een boost te geven.  Na de behandeling vertoont de huid flinke roodheid, dit trekt na enkele uren weg. De volgende dag ervaar je direct resultaat doordat de huid stralender, voller en een betere tint heeft. Daarbij zijn de rimpels en lijntjes minder zichtbaar.

Geschikt voor:
Verbetering doorbloeding
Verminderen rimpels en verslapping
Grauwe/ doffe huid,
Verhoging opnemen producten

De behandeling kan eenmalig ingezet worden als huidboost. De huid krijgt hierdoor een oppepper.  Voor het beste resultaat raden wij u aan een kuur te doen van 6-10 behandelingen. Deze zult u 2x in de week ondergaan. Afhankelijk van de huid, de levensstijl en de leeftijd zullen geven wij het advies voor een kuurbehandeling.

COLLAGEEN LAMP

Licht voor een mooie huid De Beauty Angel staat voor een innovatief concept van licht- en wellnesstherapie, dat de wens naar een zachte huid en natuurlijke huidverjonging vervult. Het ‘beauty’ light van de collageen lampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.

Bewezen werking De behandeling met licht met een speciale frequentie wordt sinds vele jaren succesvol in de geneeskunde en cosmetica branche gebruikt; talloze wetenschappelijke studies bewijzen dan ook de werkzaamheid.

Na slechts een maand heeft 80% van de testpersonen een zachtere huid en is er bij meer dan 60% meerdere zichtbare effecten vastgesteld.
Na de tweede maand zijn deze resultaten nogmaals duidelijk verbeterd.
De gebruikers hadden een strakkere huid, minder rimpeltjes, verfijnde poriën en een regelmatiger huidbeeld.

Directe resultaten:
• Zachte en soepele huid
• Vochtigheidsgehalte in de huid wordt verbeterd
• Meer lichtintensiteit voor de huid
• Fijnere poriën en een beter huidbeeld
• Ontspanning en goede gezondheid Resultaten op lange termijn:
• Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
• Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté
• Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken

Resultaten op lange termijn, kuurverband
• Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
• Vermindering van rimpeltjes in gezicht en decolleté
•  Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken

Behandeling
De behandeling Een Beauty Angel behandeling duurt ongeveer 15-20 minuten. Tussen de individuele behandelingen bevelen we een pauze van 48 uur aan.

Hoe zorgt licht voor huidverjonging?
De Beauty Angel gebruikt licht met een bepaalde frequentie om de huid op een natuurlijke wijze te verjongen. Het zogenoemde Beauty Light wordt door de huidcellen opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Hierdoor worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. Het resultaat is een strakkere en gezondere huid.

MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie is een mechanische peeling. Door de intensieve zuigkracht icm het ‘opschuren’ worden de dode huidcellen verwijderd, de doorbloeding en aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. De huid wordt opgefrist en krijgt een verfijnde structuur. De huid is hierdoor minder dof, egaler, gezonder, gladder en lijntjes verminderen. Deze behandeling kan eenmalig als boost ingezet worden of in kuurverband.

Hoe vaak moet je langskomen?
Na de eerste Microdermabrasie behandeling ervaart u meteen een frisse, stralende en gezonde teint en de huidtextuur zal gladder worden.
De behandeling kan eenmalig ingezet worden als huidboost. De huid krijgt hierdoor een oppepper.  Voor het beste resultaat raden wij u aan een kuur te doen van 6-10 behandelingen. Deze zult u 1x in de 1/2 weken ondergaan. Afhankelijk van de huid, de levensstijl en de leeftijd zullen geven wij het advies voor een kuurbehandeling.

MESOTHERAPIE

Mesotherapie zorgt voor hoog frequente impulsen waardoor de bloedcirculatie wordt bevorderd, huidspieren worden versterkt en voedende werkstoffen kunnen dieper doordringen in de huid. Een ultrasound behandeling zorgt ervoor dat de cellen in beweging worden gebracht. Doordat de cellen in bewegingen komen, komt er ruimte tussen de cellen waardoor vervolgens het serum dat word ingesluisd tussen de cellen komt te liggen en zich om de cel heen sluit waardoor de huid er voller, steviger en gezonder uit zult zien.

Wat is het doel van Mesotherapie?
Mesotherapie gaat de strijd aan met rimpeltjes en een slappe, doffe huid. Het grote voordeel van mesotherapie is dat er geen naalden worden gebruikt. De methode wordt dan ook gezien als hét alternatief voor cosmetische injecties.

Een huid die ouder wordt verliest collageen en elastine. Hierdoor verliest de huid ook automatisch elasticiteit en vitaliteit. De behandeling vult rimpeltjes van binnenuit op en stimuleert huidverjonging. Het resultaat is een frissere, gezondere en strakkere huid. Onze klanten omschrijven het resultaat van de mesotherapie-behandeling vaak als verbluffend.

Mesotherapie is onder meer geschikt voor het behandelen van:

  • (frons) rimpels
  • rimpels onder de ogen
  • rimpeltjes rond de mond
  • rimpels rond/op de kaaklijn
  • huidverjonging
  • huidverstrakking
  • onzuivere huid
  • doffe huid, bijvoorbeeld door roken
  • volume-verlies van de huid
  • voorkomen huidveroudering

PEELINGS

Cenzaa is hét merk, dat huidverbetering combineert met wellness. Tijdens deze behandelingen word je mee op droomreis genomen door de combinatie van een van de heerlijke 4 geuren, warme massages en huidverbeterende producten. Ervaar de combinatie in de wereld van Cenzaa, laat je verrassen!

CUPPING

De Bellabaci cups hebben een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidsbindweefsel) geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie, lymfe stimuleert en de fibroblasten die collageen en elastine aanmaakt. Met de Bellabaci cups kun je voor verschillende doeleinden inzetten. Zoals cellulite, pijnklachten, stress oflymfe problematiek.

SKINSCRUBBER / SKIN CLEANER

De Skin Scrubber is een specifieke techniek op het gebied van de dieptereiniging van de huid.
Door middel van de ultrasonische geluidsgolven wordt de huid zeer intensief gereinigd.De skin Scrubber verwijderd verstopte /ingegroeide haarzaakjes,maakt de bovenste laagjes van de opperhuid los en reinigd de porien diep.Het effectief verwijderen van meeeters en oneffenheden op een zachte manier
Het is een volstrekt veilige en pijnloze behandeling met als resultaat een perfecte fysiologische huidregeneratie.

Waarbij in te zetten?
• Reinigt je huid tot diep in de poriën
• Hydrateert de huid
• Vermindert onzuiverheden
• Maakt de huid glad en zacht
• Verkleint de poriën
• Vermindert veroudering van de huid

SPOTREMOVER

BEHANDELING
Dit is de oplossing om de oneffenheden te verwijderen. Met de spot remover (ook wel coagulatieapparaat genoemd) worden oneffenheden snel en eenvoudig verwijderd.

Het apparaat werkt op basis van hoogfrequente wisselstroom wat wordt omgezet in warmte. De huidaandoening wordt met een speciaal naaldje aangestipt en de warmte zorgt ervoor dat de oneffenheid binnen enkele minuten verdwijnt. Afhankelijk van de gevoeligheid per persoon is de behandeling nagenoeg pijnloos en er zijn geen bijwerkingen. Hardnekkige plekken worden indien nodig nog een keer na behandeld na circa 4 weken.

BEHANDELMOGELIJKHEDEN
Couperose (rode adertjes)
Spinvormige adertjes (spider naevi)
Bloedblaasjes
Pigmentvlekken/ Ouderdomsvlekken
Steelwratjes

NABEHANDELING
Wondjes 5 dagen droog houden. Hoe droger de plekjes hoe mooier ze genezen.
2 weken de huid niet blootstellen aan zon ivm pigmentaanmaak.
Bescherming van minstens SPF 30
Indien een korstje ontstaat, niet krabben of zelf verwijderen.

CONTRA-INDICATIES
Melanomen (ga hiermee altijd naar uw huisarts)
Pacemaker/hartritmestoornissen
Bloedziekte/bloedverdunners
Koorts
Epilepsie
Chemotherapie
Zwangerschap
Suikerziekte (in overleg)