BLUE MONDAY

BLUE MONDAY

De somberste dag van het jaar…Op Blue Monday is de gezelligheid van de feestdagen naar de achtergrond verdwenen en zijn goede voornemens alweer verdrongen of verbroken. De vakantie is nog lang niet in zicht. De blauwe enveloppen vallen op de deurmat. Ook het weer werkt niet mee: het is donker, koud en nat.

Iedereen herkent dit wel een (klein) beetje. Zelf ben ik ook meer een zomermens maar op deze dag mag je je zo voelen volgens de Britse psycholoog Cliff Arnal. Hij kwam er na een onderzoek in 2005 achter dat de derde maandag van januari dus “The blue monday dag” is.
Hoe kan je het beste met deze dag omgaan? Ik heb wat tips voor je om je toch wat beter te voelen.

SPORTEN
Het is lastig om je op een dag zoals deze ertoe te zetten om te sporten, maar trek toch je sportkleding uit de kast en ga naar de sportschool.
Als je eenmaal bezig bent maakt je lijf endorfine aan. Hierdoor krijg je een fijner en voldaan gevoel+ je werkt aan je lichaam!

BEAUTY RITUEEL
Verwen jezelf na het sporten of een dag werken. Neem extra de tijd om je huid en haren eens extra te verzorgen. Zorg ervoor dat je huid goed gereinigd is door een scrub of lysing en verwen je huid hierna met een voedend masker. Tijdens het gezichtsmasker breng je het haarmasker aan, ja 2 vliegen in 1 klap! Plof lekker op de bank met een mok verse thee en geniet!

EXTRA LUXE…
Wil je meer luxe, ontspanning en verzorgd worden? Plan vandaag een behandeling in zodat je deze week nog terecht kan bij Care for Beauty.

Liefs Marlon

AUTHOR

Marlon Van Dijk

All stories by: Marlon Van Dijk