PREPARE YOUR SKIN WITH..

GLYCOLZUUR..
Alpha Hydroxy Acids of AHA’s

Wat doet het met de huid? Glycolzuur is een zuur welke afkomstig is uit suikerbieten en waarvan bewezen is dat het een directe werking heeft. Het heeft een positieve invloed op de veroudering, pigment, droge huid, collageen en cel vernieuwing.

Glycolzuur zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen. Elke 28 dagen is je huid volledig vernieuwd, je kan je dus voorstellen dat de bovenste huidlaag verdikt wanneer je de dode huidcellen niet verwijderd. Hierdoor krijgt je huid sneller last van huidveroudering, onzuiverheden, doffe of een grauwe gloed. Door het gebruik van glycolzuur blijft je huid glad en fris. Het heeft nog een paar belangrijke rollen buiten de exfolierende werking.
Het heeft namelijk ook een hydraterende werking: Het houdt meer vocht in de bovenste huidlaag vast.
De celvernieuwing in de basale laag wordt gestimuleerd.
Anti-oxidante werking: dit wil zeggen dat het zuur een ontstekingsremmende werking heeft.

Glycolzuur heeft dus veel positieve werkingen op meerdere vlakken.

STERKTE
Producten welke voorzien zijn van glycolzuur maar met minder dan 5% werkt helaas niet. Vanaf 5% glycolzuur zorgt het voor zichtbaar en voelbaar resultaat.  Wees hier dus bewust van bij het kopen van producten. Bij gebruik van hogere concentraties dan 15% stimuleert het het collageen en elastine in de huid.

MAARRRR..
Er is een kleine ‘maar’ aan het product. De huis is iets gevoeliger voor de zon, gebruik daarom elke ochtend een goede dagcreme met SPF 50. Wees hier bewust van en ga zorgvuldig met de huid om.

50 % THUIS EN 50 % IN DE SALON
Alpha-H heeft een uitgebreide lijn met glycolzuur voor thuisgebruik (met hoge en juiste glycoldoseringen). Hierdoor kunt u thuis uw huid laten wennen aan de glycolzuren waarna u in de salon een peeling kan ondergaan en/of bijhouden voor 100% resultaat.

P.s. Boek eens de liquid gold of peeling behandeling en ervaar de resultaten van glycolzuur al na 1 behandeling.

 

AUTHOR

Marlon Van Dijk

All stories by: Marlon Van Dijk