Care for Beauty, Laserclinic Hardinxveld-Giessendam

ALLERNIEUWSTE TECHNIEK : DE DIODE ICE QUATTRO MASTER LASER BIJ CARE FOR BEAUTY

Bij Care for Beauty werken we met de nieuwste Quattro technologie: de Diode Ice Quattro master laser.
Deze geweldige ontharinglaser is sinds juli 2023 verkrijgbaar en de allernieuwste lasertechniek die momenteel verkrijgbaar is op de markt.
De ontharingslaser onderscheidt zich van alle andere lasers en IPL-apparaten door maar liefst 4 golflengtes ipv 1 tot 3!
Het is de meest veilige(!) nieuwste, meest effectieve techniek en pijnloze laserontharing.

Slide Slide Slide

WAT DOEN DE 4 GOLFLENGTES VAN DE QUATTRO?

De vier golflengten in de Quattro  die worden gebruikt in diode lasers voor ontharing zijn 755 nm, 808 nm, 915 nm en 1064 nm. Dit is een unieke ontwikkeling in de laserwereld! De hoog geavanceerde laserkop werkt met een verbazingwekkende snelheid tot wel 10 shots/seconde.  Doordat er gebruik wordt gemaakt van meerdere golflengten tegelijk is het effectiever om de haarfollikel en voedingszakje te vernietigen.

De 755 nm-golflengte focust zich voornamelijk op melanine in het oppervlakkige deel van het haarzakje.
– Effectief voor het verwijderen van licht gekleurde en fijne haren.

De 808 nm-golflengte gaat een stapje verder en dringt dieper door in de huid en richt zich op het melanine in het middelste deel van het haarzakje.

De 940 nm (nieuw!)-golflengte heeft een grotere doordringdiepte en kan de diepere haarfollikels effectief targeten.
– Geschikt is voor het behandelen van diep en dik gewortelde haren. Daarbij is heel belangrijk dat deze golflengte op het voedingszakje doorwerkt waardoor je sneller en blijvender resultaat krijgt!

De 1064 nm– Deze golflengte is specifiek ontworpen om het melanine in de huid minimaal te absorberen en de focus specifiek op het haarzakje ligt.
– Geschikt ook voor donkere en gepigmenteerde huidtypes.

Het gebruik van deze ontharingslaser maakt het dus mogelijk om een brede range van haarkleuren en huidtypes te behandelen, inclusief lichtere en donkerdere huidskleuren. Door het combineren van verschillende golflengten kan de behandeling efficiënter en effectiever zijn dan bij lasers met slechts 1 of 3 golflengten.

Alle wetenschappelijke studies zijn het erover eens dat op dit moment dit dé laser is die het meest overtuigende resultaten behaalt op alle huid en haartypen.

WAT GEBEURD ER BIJ LASEREN?

Bij laserontharing worden de laserpulsen gericht op de te behandelen gebieden. Het melanine in de haarfollikels absorbeert het laserlicht, dat vervolgens wordt omgezet in warmte. Deze warmte beschadigt het haarzakje, waardoor de haargroei wordt vertraagd, vernietigd en uiteindelijk gestopt.

Het aantal benodigde behandelingen kan variëren, afhankelijk van factoren zoals haarkleur, huidskleur, haardikte en het te behandelen gebied.

HOEVEEL TIJD ZIT ER TUSSEN DE BEHANDELINGEN?


De behandeling kan 1 keer per 4 tot 6 weken herhaald worden, afhankelijk van de behandelende zone. De haarreductie is hierdoor mogelijk tot 95%! Dus veiliger en nog sneller! 

WAT MOET IK DOEN VOOR EEN LASER BEHANDELING?

De haren moet zo kort mogelijk zijn om het licht van de laser goed door te geleiden naar de haarwortel, zodat deze door de hoge energie verhit raakt. Daarom is het belangrijk om zo kort mogelijk op de behandeling de behandelende zone te scheren. (max een dag voor de uitvoerende behandeling)

IS DE BEHANDELIJK PIJNLIJK?

Nee, doordat de laser een koelmechanisme heeft dat continue koelt tot -16°C ervaar je geen pijn. Dit is uniek door de hoge koeling en ontzettend koud, maar heel fijn voor jou als klant. Zo blijft de behandeling aangenaam.  Je voelt hooguit een lichte tintelende warmte ontstaan tijdens de behandeling.

CONTRA-INDICATIES

  • Zwangerschap of actief zwanger willen worden.
  • Huidziekten zoals Vitiligo (depigmentatie van de huid), psoriasis, huidkanker of op eczeem of dermatitis.
  • Het gebruik van Roacccutane.
  • Onder behandeling met antibiotica of andere medicatie die overgevoeligeid voor licht kan veroorzaken.

RESULTAAT

Je zult na één behandeling al een beetje verschil merken en ervaren dat je minder hoeft te scheren, omdat de haren dunner worden en langzamer groeien.
Door de unieke 4e golflengte werkt de laser door op het voedingszakje naast de haar.  Op deze manier wordt de haar niet meer gevoed en krijg je optimaal resultaat. Wist je dat je met de korte behandeltijd (5-7 behandelingen ten opzichte van 8-12 bij de Triplewave) dus eerder resultaat bereikt?

Het eindresultaat is gemiddeld een haarreductie tot 95%. De dunne, vlassige lichte haren kunnen overblijven omdat ze zo dun zijn dat deze niet gezien worden door de laser. Het voordeel hiervan is dat ze voor u ook niet tot amper zichtbaar zijn!
De haren die behandeld zijn blijven weg. Er kunnen op langer termijn wel weer wat nieuwe haartjes ontstaan, deze haren bevinden zich in een slaapfase die soms pas na 10 jaar weer plotseling beginnen te groeien door de invloed van hormonen. Dit zal zeer beperkt zijn en is op te lossen door een eenmalige laserbehandeling.

ZONDER RISICO EN VEILIG

 Wist je dat laseren een vrij beroep is?
***
Iedereen kan zonder enige kennis een apparaat aanschaffen en de behandelingen uitvoeren. Een veilige en goede ontharingsbehandeling is hierom niet altijd vanzelfsprekend.  Wanneer er laserbehandelingen uitgevoerd worden zonder voldoende kennis kan dit blijvende problemen veroorzaken. Wilt u zeker zijn van een veilige maar vooral ook correcte behandeling. Kies dan voor een gediplomeerde schoonheidsspecialiste die voorzien is van een Lasercertificaat en aangesloten bij de ANBOS. U weet zeker dat u dan in goede handen bent, en dat bent u zeker bij Care for Beauty!

WAAROM LASEREN?

***

Nieuwste techniek (juli 2023)
Pijnloos
Comfortable continue koeling tijdens behandeling
Geen last meer van puistjes, bultjes en ingegroeide haren
Nooit meer waxen
Geen kosten meer aan dure scheermesjes
Haarvrij tot 95%
Een egale, zachte huid zonder stoppeltjes
Voor alle huidtypen geschikt, ook de (zeer) donkere huid
Onverwachts naar het zwembad of strand met een gladde huid
Lekkerder in je vel: zelfvertrouwen
Over gehele lichaam toepasbaar
Huid gaat er mooier uitzien
Zowel in de zomer als winter