Wat te doen tegen droge lippen?

Posted: december 17, 2014 By: Comment: 0

wat doen droge lippen

Wat te doen tegen droge lippen?

Tijdens deze temperatuurverschillen hebben veel mensen last van droge, gescheurde of gebarsten lippen. Vaak krijg je hierbij last van velletjes. Om dit tegen te gaan is het belangrijk om de droge lippen goed te verzorgen. Met wat kleine stapjes kan je er voor zorgen dat je zachte en verzorgde lippen krijgt.

Droge lippen? Homemade lip scrub

Net als het gezicht en lichaam verdienen je lippen ook een scrubbehandeling. Dit is makkelijk te maken met spullen uit huis.

Benodigdheden:

  • witte of bastardsuiker,
  • theelepel olijfolie,
  • klein beetje honing.

Meng de kleine hoeveelheid honing met de suiker. Gebruik voldoende suiker, zodat de honing een vaste vorm wordt. Maak vervolgens je lippen nat met water en breng de scrub met ronddraaiende bewegingen aan. Verwijder vervolgens de scrub met water.

Bescherming

De tijd van de wintersport of vakanties richting de zon breken weer aan. Zorg ervoor dat ook je lippen goed verzorgd zijn maar vergeet ze vooral niet te beschermen tegen het zonlicht! Dit kan met een zonnefactor en voor skivakanties zijn er special skibalsems,

Lip care

Zorg daarom voor een goede lipbalsem om de lippen te voeden. Dit is de belangrijkste stap. Wanneer uw lippen goed gevoed zijn krijgt uw finishing touch, de lipgloss of lippenstift een prachtig resultaat!

 

AUTHOR

Marlon

All stories by: Marlon