GEZICHTSBEHANDELINGEN

Bekijk hier alle uitgebreide gezichtsbehandelingen en geldende tarieven van Care for Beauty. Vind je het lastig welke behandeling bij jou past
en/of wil je graag advies of even persoonlijk contact?
Neem dan gerust contact op!

ALPHA-H BEHANDELINGEN

Voor een direct resultaat: meervoudig award winning cosmeceutical Alpha-H uit Australie staat voor vrouwen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en daadwerkelijk direct resultaat willen zien. Wat Alpha-H uniek maakt zijn de hoge percentages zuren in combinatie met andere werkstoffen en de extreem lage PH-waarden die in de producten aanwezig zijn. Hierdoor wordt de huid uit haar comfort zone getrokken waardoor zij “wakker schrikt” en tot in de diepere huidlagen geactiveerd wordt; daar waar nieuwe huidcellen, collageen en elastinevezels worden gemaakt. Gewone huidverzorging bevatten deze ingredienten vaak niet, in (te) lage dosis of heeft een pH waarde die niet bijdraagt tot effectieve resultaten.

CENZAA BEHANDELINGEN

Cenzaa is hét merk, dat huidverbetering combineert met wellness. Tijdens deze behandelingen word je mee op droomreis genomen door de combinatie van een van de heerlijke 4 geuren, warme massages en huidverbeterende producten. Ervaar de combinatie in de wereld van Cenzaa, laat je verrassen!

HUIDVERBETERENDE BEHANDELINGEN

De specialisatie behandelingen zijn samengesteld om uw huid optimaal te verbeteren of om aan huidproblemen te werken. Tijdens deze behandelingen wordt gewerkt met producten die een hoog percentage werkstoffen bevat. Voor deze behandeling maak ik in overleg met u een behandelplan tijdens de huidanalyse.

Microdermabrasie is een mechanische peeling. Deze zorgen voor het verwijderen van dode huidcellen, het stimuleren van de doorbloeding en daarbij de aanmaak van nieuwe cellen. De huid wordt opgefrist en krijgt een verfijnde structuur. De huid wordt hierdoor gladder, minder dof, gezonder en stralender waardoor de lijntjes en rimpels verminderen en de huid er gezonder uit gaat zien.

Mesotherapie is het insluizen van hoge werkstoffen in speciale serums. Door het insluizen worden de werkstoffen opgenomen tot in de tweede huidlaag, de lederhuid. De radiofrequentie verhoogt de temperatuur van de huid met 5 tot 7 graden celsius waardoor de lederhuid gestimuleerd wordt in de aanmaak van collageen en elastieke. Uw huid wordt gladder, gezonder, egaler, steviger en deze zal minder snel verslappen.

Alpha-H Peeling bieden we 2 fruitzuurpeelings: Pro X Gel en Precision Peel. Afhankelijk van het gewenste resultaat kiezen we voor de geschikte peeling. Na deze behandeling kan er lichte schilfering optreden en is je huid gevoeliger voor zonlicht. We raden dan ook aan altijd een dagcrème met SPF te gebruiken.

Geschikt voor: pigment, anti aging: lijntjes/ rimpels, verfrissing, verdikte huid, acne / onzuivere huid, zon beschadigde huid.
*enkel te boeken van september t/m april

Bindweefselmassage is de oplossing om uw huid op natuurlijke wijze te verbeteren. De focus ligt bij deze massage op het verbeteren van de elasticiteit, het creëren van volume, het verminderen van fijne lijntjes en het stimuleren van collageen. De huid wordt beter doorbloed waardoor de afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid er beter uit gaat zien. Boek deze behandeling eenmalig of in kuurverband. ​

Effect: zichtbare huidverjonging, een stralende, soepele huid, verbeterde opname van producten en het zich ontdoen van afvalstoffen. Dè sport voor uw huid!

NIEUWE & VOORDEEL BEHANDELINGEN

Profiteer van de maandelijkse behandelingacties of nieuwe behandelingen van Care for Beauty.

Maak jij voor het eerst een afspraak en wil je meer weten over de werkwijze?
Graag vertel ik je hier meer over het intakegesprek, analyse, behandeling en behandelplan
om samen het gewenste resultaat te halen.