KUURBEHANDELINGEN

De kuurbehandelingen zijn speciaal samengesteld om optimale huidverbetering te realiseren of aan huidproblemen te werken. Deze behandelingen zijn speciaal gericht op acne, couperose, rossacea of rimpels.
Om het resultaat optimaler te maken tijdens de kuurbehandeling gaat u thuis aan het werk met de producten van Cenzaa.

Voor deze behandelingen is een goede intake van groot belang, ook hiervoor kunt u vrijblijvend een afspraak inplannen.

 microdermabrasie kuur

Microdermabrasie kuur
60 min | € 84,95

Microdermabrasie is een mechanische peeling. Deze zorgen voor het verwijderen van dode huidcellen, stimuleren van de doorbloeding en daarbij de aanmaak van nieuwe cellen. De huid wordt opgefrist en krijgt een verfijnde structuur. Na de behandeling kan de huid even lichtelijk gevoelig en rood zijn. Het apparaat is in te stellen naar intensiteit, en wordt daarom precies op uw huidtype afgestemd. De huid wordt hierdoor gladder, minder dof, gezonder en stralender waardoor de lijntjes en rimpels verminderen en de huid er gezonder uit gaat zien.

Kuurverband:
Om het hoogste resultaat te behalen wordt een kuurverband geadviseerd. Een kuur bestaat uit 4 tot 8 behandelingen, afhankelijk van uw huidtype en wensen, met daarna eventueel een onderhoud van één behandeling in de 1 a 2 maanden voor het behouden van het resultaat.  De thuisverzorging is daarbij erg belangrijk.  U krijgt tijdens het intakegesprek advies voor uw thuisverzorging.

ACTIE: ontvang bij een kuur van 6 behandelingen een serum (afhankelijk van huidtype) gratis!

 mesotherapie kuur

Mesotherapie kuur
60 min | € 84,95

 

Mesotherapie is een exclusieve technologie en wordt ook wel mesotherapie zonder naalden genoemd. Het is een combinatie van elektrische impulsen en micromassage die de speciale meso serums, zonder schade, in de huid brengen. Door het insluizen worden de werkstoffen opgenomen tot in de tweede huidlaag, de lederhuid. Bovendien verhoogt radiofrequentie de temperatuur van de huid met 5 tot 7 graden celsius. Deze temperatuursverhoging en het insluizen van de meso serums in de lederhuid stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Bovendien heeft het Meso ampul hyaleron de eigenschap veel vocht vast te kunnen houden waardoor de huid wordt gehydrateerd. Uw huid wordt gladder, steviger en deze zal minder snel verslappen.

Mesotherapie is geschikt voor het tegengaan van huidveroudering, verminderen van rimpels, vochtarme huid, pigment, expressielijntjes, rosacea of acne.

Kuurverband:
Om het hoogste resultaat te behalen wordt een kuurverband geadviseerd. Een kuur bestaat uit 4 tot 6 behandelingen, afhankelijk van uw huidtype en wensen, met daarna eventueel een onderhoud van één behandeling in de 1 a 2 maanden voor het behouden van het resultaat.  De thuisverzorging is daarbij erg belangrijk.  U krijgt tijdens het intakegesprek advies voor uw thuisverzorging.

ACTIE: ontvang bij een kuur van 6 behandelingen een serum (afhankelijk van huidtype) gratis!

bindweefselmassage

Bindweefselkuur
30 min | € 29,95

Bindweefselmassage is de oplossing om uw huid op natuurlijke wijze te verbeteren. De focus ligt bij deze massage op het verbeteren van de elasticiteit, het creëren van volume, het verminderen van fijne lijntjes en het stimuleren van collageen. De huid wordt beter doorbloed waardoor de afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid er beter uit gaat zien. Boek deze behandeling eenmalig of in kuurverband. ​

Effect: zichtbare huidverjonging, een stralende, soepele huid, verbeterde opname van producten en het zich ontdoen van afvalstoffen. Dè sport voor uw huid!

ACTIE: ontvang bij een kuur van 8 behandelingen een serum (afhankelijk van huidtype) gratis!

Age-Reduce-Kuur

Alpha-h Peeling
60 min | € 84,95

De Alpha-H peeling behandeling is volledig gericht op de fruitzuurpeeling. De huid wordt voor de peeling goed gereinigd. Om de huid goed te laten wennen en voor te bereiden wordt de Liquid Gold aangebracht. Afhankelijk van het huidtype en wensen wordt bepaald welke fruitzuurpeeling ingezet gaat worden. Afhankelijk van de huid wordt er gewerkt met salicyl, glycol-, amandel- en/ of melkzuur.

Per huidtype en wensen wordt gepaald hoeveel kuren nodig zijn voor het gewenste resultaat. Dit wordt samen in overleg met de klant gedaan bij het intakegesprek.

Na deze behandeling kun je een beetje rood zijn of lichtjes schilferen, maar je kunt gewoon de straat op.
*Deze behandeling is enkel te boeken van september t/m april
**Bij deze behandeling is de Alpha-h dagcreme spf 50 verplicht.

ACTIE: ontvang bij een kuur van 6 behandelingen een serum (afhankelijk van huidtype) gratis!