MAKE-UP BEHANDELINGEN

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk het allermooiste uitzien. Een prachtige jurk, een mooi kapsel en een perfect passende bruidsmake-up. Care for Beauty kan u op deze dag laten stralen als nooit te voren. De bruidsmake-up wordt uiteraard afgestemd op uw specifieke wensen en bruidskleding. Eventuele gezichtsbehandelingen of nagelbehandelingen kunnen vooraf gaan aan de bruiloft. Samen komen we tot een mooi bruidsarrangement afgestemd op uw wensen!

BRUIDSARRANGEMENT
Beautiful you

MAKE-UP
Dag of party | €44,95

Ben jij op zoek naar een subtiele dag make-up of juist een stralende avond/party make-up. Dan ben je bij Care for Beauty aan het juiste adres. We werken in de salon met het professionele make-up merk Delilah. Delilah heeft een divers assortiment waarop we ieders wil waar kunnen maken.

Huid reinigen, Primer, Foundation + shaping, oogmake-up, wenkbrauwstyling dmv poeder of oogpotlood en de geweldige poeders worden aangebracht op het gezicht.

Bruidsmake-up arrangement € 134,95
– Proef bruidsmake-up in de salon 4/8 weken voor de grote dag
– Overleg met de bruid met betrekking tot de wensen
– Huidanalyse en bepalen van kleuren en effecten
– Bruidsmake-up op de grote dag (in de salon)
– 10% korting op Delilah make-up

AANVULLEND PAKKET
– Bruidsmake-up op de dag zelf op locatie €15,00 + reiskosten
– Plak wimperextensions  € 9,95
– Make-up voor moeder, zus(sen) en/of vriendinnen € 44,95

EXTRA OPTIES
We bieden meerdere behandelingen aan waardoor we u op meer gebieden van dienst kunnen zijn. U kunt het bruidsarrangement uitbreiden met een of meerdere van onderstaande behandelingen.
– Gezichtsbehandelingen
– Gellak
– Browbar wenkbrauwstyling

*Reiskosten € 0,50 per km