WERKWIJZE GEZICHTSBEHANDELINGEN

Wil je graag eens weten hoe het er echt voorstaat met jou huid? Heeft iemand daarom wel eens goed naar jou huid gekeken? Dan ben je bij Schoonheidssalon Care for Beauty aan het juiste adres, hier wordt namelijk uitgebreid de tijd genomen om naar de huid te kijken door een uitgebreide huidanalyse. Middels een uitgebreide huidanalyse en -meting, een bijpassende behandeling, een gratis mini kit en een op maat gemaakt behandelplan. Samen met jou bespreek ik jou huidwensen en maken we samen een behandelplan.

Intake

Als je voor het eerst in de salon bent starten we met een intakegesprek om de conditie van jou huid goed te kunnen beoordelen.  Tijdens dit gesprek wordt o.a. gevraagd naar:

  • Thuis verzorging van huidige producten
  • Allergieën/ medicatie gebruik
  • Medicatie gebruik
  • Ervaring met een huidverbeterende behandeling/ thuisgebruik producten

 

Analyse + Foto’s

Na het intakegesprek starten we met het reinigen van de huid om een goede huidanalyse uit te voeren. Tijdens de huidanalyse wordt de conditie van de huid bekeken en beoordeeld. Tijdens de analyse worden foto’s van de huid gemaakt en opgeslagen in je persoonlijke dossier.

 

 

Behandeling

Na het intakegesprek en de huidanalyse wordt gestart met de aangepaste gezichtsbehandeling. Naar aanleiding van uw wensen en mijn vakkundige advies bepalen we met welke producten we de behandeling gaan starten.
Deze behandeling duurt 60 minuten.

 

 

Behandelplan + Persoonlijk dossier

Na de behandeling wordt het behandelplan vastgesteld en opgeslagen in jou persoonlijke dossier. Welke bij elke vervolgafspraak vooraf wordt ingelezen om tijdens de nieuwe afspraak een optimaal resultaat te krijgen. Na de behandeling wordt het behandelplan aangepast.