WIMPERBEHANDELINGEN

Wimperextensions en wimperlifting zijn een grote trend in Nederland voor elke vrouw die lange en volle wimpers wil hebben.
Wij zijn een officieel gecertificeerde Lash Extend salon.

TYPE WIMPERBEHANDELING

Wimperextensions one by one: Tijdens deze techniek wordt er één haartje op de natuurlijk haar geplaatst. Dit zorgt voor een verlengend effect, maar behoudt de natuurlijke look. De extensions zijn een mooie oplossing voor het dagelijks leven maar ook bij speciale gelegenheden zoals een trouwerij,
feestje of vakantie.

Wimperextensions 3D: Tijdens deze techniek worden er drie dunne haartjes op de natuurlijke haar geplaatst. Dit zorgt voor extra verlenging maar voornamelijk ook extra volume.

Wimperlifting: Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.  Mooie optie voor klanten die allergisch zijn voor extensions maar toch volle, gekrulde wimpers willen zonder mascara. Uiteraard is mascara wel mogelijk na de behandeling.
Let op! In de salon wordt gewerkt met de lash lifting van Lash extend. Deze techniek is anders dan de standaard behandeling “wimperpermanent”. Bij deze techniek worden geen rolletjes gebruikt. De behandeling is dus pijnloos en absoluut niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers omdat er gebruik wordt gemaakt van siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen.