Ben ik toe aan huidverbetering?

Sinds deze maand bieden we u de huidverbeterende behandeling microdermabrasie aan. Microdermabrasie is op het ogenblik de best geadviseerde techniek voor huidverbetering. Deze techniek is meest populair geworden voor huidverjonging vanwege haar eenvoud, effectiviteit en bijna volledige afwezigheid van bijwerkingen.

WAAROM MICRODERMABRASIE?
Iedere 28 dagen is de huid door nieuwe celverdeling compleet vernieuwd. Helaas verzwakt dit proces wanneer we ouder worden. Er worden dus langzamer nieuwe huidcellen aangemaakt. Hierdoor zal de huid langzaam aan minder stevig, vochtarmer, doffer en minder gezond  worden. Dit betekent dat we rimpeltjes, verslapping, onrustigere huid en minder gezonde huid krijgen.

WAT IS MICRODERMABRASIE?
Met de microdermabrasie wordt met de vacuümmethode gewerkt. De bovenste laag van de opperhuid wordt verwijderd. Hierdoor worden de dode huidcellen verwijderd en stimuleer je de huid om elastine en collageen aan te maken. Je huid zal zich hierdoor zachter, frisser en steviger aanvoelen omdat de structuur en de conditie van je huid aanzienlijk verbeterd wordt.

Het is aangetoond dat na 1 behandeling al zichtbaar resultaat te zien is. Afhankelijk van het huidtype wordt de intensiteit van de behandeling bepaalt.

dermabrasie_1WAT GEBEURD ER TIJDENS DE BEHANDELING?
De behandeling wordt gestart met een huidanalyse. De huid wordt goed per zone bekeken en besproken. Vervolgens wordt eventueel geepileerd/geverfd/onthaard. Daarna starten we met een milde reiniging. De huid wordt schoongemaakt om zich klaar te maken voor de enzym peeling. De enzympeeling wordt na de milde reiniging aangebracht en zorgt ervoor dat de huid verweekt wordt. Hierdoor laten de dode huidcellen al voor een deel los. Na de enzympeeling starten we 20 a 25 minuten met de microdermabrasie voor de verdere dieptereiniging. Na de microdermabrasie behandeling wordt een voedende en kalmerend masker aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met bijpassende dag/nachtverzorging.  Uw huid voelt weer als nieuw!

NA DE BEHANDELING:
Na de behandeling kan de huid de eerste 24/48 uur een beetje rood en/of gevoelig zijn. Daarom wordt u geadviseerd de eerste 24/48 uur make-up,  sauna’s, zwemmen en zon te vermijden.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?
U kunt de behandeling als “BOOST” eenmalig boeken. U ziet en voelt dan al resultaat.
Om het hoogste resultaat te behalen wordt een kuurverband geadviseerd. Een kuur bestaat uit 4 tot 8 behandelingen, afhankelijk van uw huidtype en wensen, met daarna eventueel een onderhoud van één behandeling in de 1 a 2 maanden voor het behouden van het resultaat.  De thuisverzorging is daarbij erg belangrijk.  U krijgt tijdens het intakegesprek advies voor uw thuisverzorging.

MICRODERMABRASIE IS GESCHIKT VOOR:
Oppervlakkige acne-littekens
Bij bestrijding van acne
Vermindert rimpels
Niet hormonale pigmentvlekken/leeftijdsvlekken
Verslapte huid
Vergrote/grove poriën
Striae
Zonnebrandvlekken
Egaliseert een oneffen huid
Geeft doffe huid een nieuwe glans
Rokershuid

MICRODERMABRASIE IS NIET GESCHIKT VOOR:
Last hebt van eczeem
Last hebt van ernstige actieve acne
Rosacea
Couperose
Roaccutane gebruikt
Last hebt van een koortslip

AUTHOR

Marlon Van Dijk

All stories by: Marlon Van Dijk