Healthy skin (deel 1)

Posted: oktober 21, 2015 By:
healthy skin

Vaak zijn huidproblemen een combinatie van het gebruiken van verkeerde producten of verkeerde etenswaren.
Het is daarom belangrijk om de juiste producten te gebruiken maar u ook bewust te zijn van uw voeding. Om uw huid in de juiste conditie te krijgen of te houden is het belangrijk om zo min mogelijk schadelijke stoffen binnen te krijgen. Gezond eten en drinken is dus essentieel!

In de salon gebruiken we het huidverbeterende merk Cenzaa. Dit merk heeft heerlijke gerechten en tips gemaakt om de klanten bewust te laten worden dat gezond eten, net als de huidverzorging, ook gezond is voor de huid!

BEAUTY SMOOTHIE VOL KRACHTIGE ANTI-OXIDANTEN!

smoothie

Doe de banaan en de advocado in een blender. Voeg hier de verse aardbeien aan toe. Om het geheel extra juicy te maken voeg je hier de kokosmelk en de Jus d’orange aan toe. Tot slot heeft deze smoothie nog 1 schepje Cenzaa Royal Fujian Tea* (white tea) nodig. Meng dit geheel ongeveer 45 sec tot een gladde en mooie smoothie.

WIST JE DAT…?

…Royal Fujian Tea is een uiterst verfijnde en bovenal heilzame thee. De “koning” van de ongelooflijk krachtige anti-oxidanten en is zonder twijfel de Beautyfood die in onze dagelijkse verzorging niet mag ontbreken.

CENZAA INFUSED WATER!

infused water

Infused water is al langer een enorme trend en dat is niet vreemd, dit lekkere water stilt je dorst, verkoelt én vervangt de frisdranken die je anders zou drinken.

De vier Cenzaa Infused water zijn eenvoudig te maken; je neemt water, snij het fruit in en voeg de rest van de ingredienten toe. De smaak van deze ingrediënten trekt lichtjes in het water. Doe er wat ijs bij (of laat het een tijdje in de koelkast staan) en je hebt een frisdrank met een zachte fruit smaak. Het healthy water kun je perfect ‘s avonds maken, je hebt dan voor de volgende dag heerlijk, koel en voedzaam water.

HOE MAAK JE DE SUPERFOOD SMOOTHIE?

smoothie quick healthy

Doe alle ingrediënten in de blender voor 45 sec. Mocht je het extra koud willen kan je altijd wat ijsblokjes toevoegen. Natuurlijk kan je ook blauwe bessen uit de vriezer gebruiken.

Wist je dat…?

…blauwe bessen grote voordelen voor de gezondheid bezitten? Anthocyanine, de stof die de blauwe bes zijn blauwe kleur geeft, blijkt ontstekingsremmend, anti-verouderend, cholesterolverlagend en beschermend tegen verschillende ziekten.

In de volgende healthy skin komen een paar heerlijke recepten. Hou de site goed in de gaten en u kunt thuis aan de slag!

Bron: Cenzaa Nederland

AUTHOR

Marlon

All stories by: Marlon