De 6 stappen naar maximale huidverbetering

Posted: februari 17, 2016 By: Comment: 0
De 6 stappen naar maximale huidverbetering

In de salon werken we met het huidverbeterende merk Cenzaa. Dit is een Nederlands merk welke enkele jaren geleden is opgestart. Het sprak mij erg aan omdat het geen huidverzorgend merk is maar huidverbeterende. Dit komt door de hogere werkstoffen welke zijn toegevoegd in de producten en alleen verkocht mag worden in schoonheidssalons. Daarbij was het een extra pluspunt dat het dierproefvrij is, natuurlijke producten bevat, vrij is van paraffine oliën en dat er geen parabenen zijn toegevoegd.  Cenzaa heeft 6 huidverbeterende stappen, maar wat doen deze stappen precies?

Stap 1: FRESH&CLEAN

De allerbelangrijkste stap is reiniging. Een stap die je eigenlijk nooit mag overslaan. Reinig de huid ’s ochtends en vooral ’s avonds met een Cenzaa reinigingsproduct passend bij je huidconditie. Gebruik daarbij de bijpassende lotion. Deze verwijdert de laatste vuilrestjes, hersteld de PH-waarde van de huid, transporteert werkstoffen naar diepere huidlagen en sluit de poriën.

Stap 2: THE DIAMOND FOR YOUR SKIN

Een juiste dieptereiniging geeft onmiddellijk effect. Dit zorgt voor een gezonde en stralende look en is een must voor een gezonde huid.  Een dieptereiniging verwijderd de dode huidcellen. Gebruik een dieptereiniging 2 keer in de week.

Stap 3: YOUR FRUIT COCKTAIL

Voor ieder huidtype zijn speciale serums. Een serum wordt aangebracht onder de creme. Het is dun van structuur en is de ”Levensverzekering van uw huid”. Dankzij de speciale PCN2 formule van Cenzaa werkt je serum sneller en dieper in de huid. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. De meest krachtige dosis van werkstoffen die de huid maximaal verbeteren, oppeppen, lichter maken of beschermen. Een paar druppels zijn dus super efficiënt!

Stap 4: TREAT YOUR SKIN TO A NEW LEVEL

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei factoren die onze huid schade toe kunnen brengen. Daarom is het heel belangrijk de juiste crème te kopen die bij je huidige huidconditie past. De professionele Cenzaa crèmes zijn hoog geformuleerd met werkstoffen en zijn gericht op huidverbetering. Bij dagelijks gebruik is het resultaat al binnen korte tijd te zien.

Stap 5: HIGH IMPACT

Gebruik regelmatig, ik adviseer min. 2 keer in de week, een masker om uw huid gezond te houden, net als lichaamsbeweging je lichaam in vorm houdt. Cenzaa heeft verschillende maskers ontwikkeld voor verschillende huidtypen en condities. Elk masker geeft je huid de extra oppepper die het nodig heeft. Of  het nu veranderde weersomstandigheden zijn, stress, slechte voeding, of je wilt je huid snel en effectief verbeteren.

Stap 6: PROTECT, COLOUR & SAFE

Er wordt gezegd dat 90% van de verouderingsproblemen van de huid veroorzaakt zijn door de zon. Maak er een gewoonte van om je huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter. Blootstelling aan de zon is funest voor de huid. De Cenzaa crèmes en BB crèmes zijn allen voorzien van een natuurlijke filter. Daarbij is het belangrijk wanneer je in de zon zit met je gezicht om, om de 2 uur je gezicht in te smeren met een extra zonfilter.  Cenzaa heeft een medium  en high zonnebrand protectie.

BEZOEK UW SALON

Wist u dat elke 4 weken uw huid zich heeft vernieuwd? Daarom is het belangrijk om elke 4 tot 6 weken een afspraak te maken voor een gezichtsbehandeling bij je schoonheidspecialiste. Zo heeft uw nieuwe huid gelijk weer de voedingsboost binnen, worden de oude huidcellen verwijderd en is uw huid weer extra gezond en fris!
Heeft u vragen over de Cenzaa producten, welke producten geschikt zijn voor uw huid of de behandelingen? Ik wil u daarbij graag helpen om de geschikte producten of behandeling bij uw huid te zoeken en te zorgen voor een maximaal resultaat!

Love Cenzaa as much as we do!

AUTHOR

Marlon

All stories by: Marlon