De specialisatie behandelingen zijn samengesteld om uw huid optimaal te verbeteren of om aan huidproblemen te werken. Tijdens deze behandelingen wordt gewerkt met producten die een hoog percentage werkstoffen bevat. Voor deze behandeling maak ik in overleg met u een behandelplan tijdens de huidanalyse.

microdermabrasie kuur

Microdermabrasie
60 min | €  84,95

Microdermabrasie is een mechanische peeling. Deze zorgen voor het verwijderen van dode huidcellen, het stimuleren van de doorbloeding en daarbij de aanmaak van nieuwe cellen. De huid wordt opgefrist en krijgt een verfijnde structuur. Na de behandeling kan de huid even lichtelijk gevoelig en rood zijn. Het apparaat is in te stellen naar intensiteit, en wordt daarom precies op uw huidtype afgestemd. De huid wordt hierdoor gladder, minder dof, gezonder en stralender waardoor de lijntjes en rimpels verminderen en de huid er gezonder uit gaat zien.

Huidanalyse
Epileren
Reiniging
Dieptereiniging
Microdermabrasie 20 a 25  minuten
Verkoelend masker
Crio behandeling
Afsluitende verzorging
Thuisadvies

KUUR
Om op een hoger niveau te komen werkt de behandeling het beste in kuur verband, zodat er ook echt verbetering van de huidconditie en stevigheid van uw huid. Zie voor meer informatie kuurbehandelingen.

Deze behandeling is toe te passen op:
Alle huidtypen behalve acne
Rimpels/expressielijntjes
Doffe huid
Littekens
Rokershuid/ grauwe huid

mesotherapie kuur

Mesotherapie
60 min | € 84,95

 

Mesotherapie is een exclusieve technologie en wordt ook wel mesotherapie zonder naalden genoemd. Het is een combinatie van elektrische impulsen en micromassage die de speciale serums insluizen. Door het insluizen worden de werkstoffen opgenomen tot in de tweede huidlaag, de lederhuid. De radiofrequentie verhoogt de temperatuur van de huid met 5 tot 7 graden celsius. Deze temperatuursverhoging en het insluizen van de meso serums in de lederhuid stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Uw huid wordt gladder, gezonder, egaler, steviger en deze zal minder snel verslappen.
Mesotherapie is geschikt voor het tegengaan van huidveroudering, verminderen van rimpels, vochtarme huid, pigment, expressielijntjes, rosacea of acne.

Huidanalyse
Epileren
Reiniging
Enzym peeling
Bijpassend insluis Serum
Mesotherapie 25 minuten
Verkoelend masker
Cool therapie
Afsluitende verzorging
Thuisadvies

KUUR
Om op een hoger niveau te komen werkt de behandeling het beste in kuur verband, zodat er ook echt verbetering van de huidconditie en stevigheid van uw huid. Zie voor meer informatie kuurbehandelingen

Wanneer wordt Mesotherapie afgeraden:
Bij epilepsie
Zwangere vrouwen
Pacemaker
Metalen implantaten
Kanker
Chronische of lokale infecties
Overgevoeligheid voor magneetvelden

 

Alpha-H Peeling
60 min | € 84,95

De Alpha-h peeling is volledig gericht op de fruitzuurpeeling. Afhankelijk van de huid wordt er gewerkt met salicyl, glycol-, amandel- en/ of melkzuur.

De behandeling wordt gestart met een uitgebreide reiniging. Na de huid te laten wennen aan de glycolzuur (liquid gold) wordt er een bijpassende fruitzuurpeeling aangebracht.
Na deze behandeling kun je een beetje rood zijn of lichtjes schilferen, maar je kunt gewoon de straat op.

*enkel te boeken van september t/m april