NAGELSALON

Salon Care for Beauty heeft een nagelstudio om ook uw nagels er prachtig uit te laten zien. Onze studio biedt diverse nagelbehandelingen aan voor handen en voeten. Neem gerust contact op als u vooraf meer informatie over onze nagelbehandeling wilt, of boek direct een afspraak.

GELLAK EN MANICURE

Gellak: Dit is een speciale lak die op de handen minimaal 2 weken en op de tenen minimaal 4 weken goed blijft zitten maar ook de glans behoudt. Shellac is een speciale lak omdat de nagel beschermd wordt en de lak goed blijft zitten. Zijn uw nagels wat dunner en breken deze snel? Dan wordt er een dun gelaagde onder de gellak aangebracht.

Manicure: Hebben uw handen net even wat extra verzorging nodig omdat ze droog aanvoelen of er onverzorgd uitzien? Onder het genot van een kop thee met wat lekkers worden uw handen volledig verzorgd.

GELLAK VERWIJDEREN

Bij uw eerste Shellacbehandeling krijgt u uitleg over het verwijderen van de shellac. Het verwijderen is niet hetzelfde als een normale nagellak. Om uw nagels niet te beschadigen kunt u dit het beste overlaten aan uw schoonheidsspecialiste.

20 min | € 15,00