Timeless truth rejuvenating bio cellulose mask

Home / , / Timeless truth rejuvenating bio cellulose mask

Timeless truth rejuvenating bio cellulose mask

 11,00

Qty:

De actieve ingrediënten in dit masker verminderen oneffenheden zoals rode vlekjes of puistjes, droogheid en tekenen van ouderdom. Het is voor alle huidtypes gezicht maar vooral voor de vochtarme huid.

Beschrijving

De Rejuvenating Bio Cellulose Mask is een verkwikkend gezichtsmasker voor alle huidtypes, maar vooral voor de droge en vochtarme huid. De actieve ingrediënten in dit masker vermindert droogheid, tekenen van ouderdom en oneffenheden zoals puistjes. Doordat dit masker vitamine E bevat, wordt de huid gekalmeerd en in balans gebracht. Dankzij de zachte bio-cellulose vezels van deze sheetmask, dringen de ingrediënten optimaal door in de huid en wordt de kans tot huidirritatie vermindert. De huid is na gebruik fris, rustiger maar vooral fluweelzacht.

Extra informatie

Gebruik

Reinig je gezicht, haal vervolgens het masker uit het sachet. Het masker bestaat uit drie lagen: trek de eerste laag zachtjes van het masker af, breng de middelste laag aan op je gezicht, trek ten slotte het buitenste laagje weg. Laat het masker 15 minuten inwerken. Verwijder het masker en spoel je gezicht niet na. Masseer het overgebleven serum met tikkende bewegingen in de huid. Vervolg hierna met je gewoonlijke huidverzorging.

Ingrediënten

Organische strobloemextract, Hyaluronzuur, Vitamine E
Dit masker is vrij van parabenen en niet getest op dieren.