Timeless truth organ oil & shea butter restorative mask

Home / , / Timeless truth organ oil & shea butter restorative mask

Timeless truth organ oil & shea butter restorative mask

 8,00

Qty:

Dit masker bevat een 100% plantaardige boter welke hoogwaardige werkstoffen zoals vitamine A, E en F hebben, de shea boter. In combinatie met Arganolie wordt de huid optimaal gehydrateerd, doorbloeding gestimuleerd en de huidelasticiteit op niveau gebracht.

Beschrijving

De absolute ster in dit masker is hoogwaardige arganolie. Deze natuurlijke olie, gewonnen uit de vruchten van de Arganboom, zit barstensvol antioxidanten en is bekend vanwege zijn herstellende eigenschappen. Deze Marokkaanse wonderolie hydrateert en verzacht de huid en kalmeert een kloofjes, barsten en irritaties. Het bevat een hoog gehalte aan vitamine E en essentiële vetzuren, waardoor arganolie het product bij uitstek is om de huid een natuurlijke boost te geven. Deze olie wordt gemakkelijk door de huid geabsobeerd, is niet en irriteert de (gevoelige) huid niet. De shea butter, 100% plantaardige boter bevat een hoog gehalte aan vitamine A, E en F en is zeer geschikt om de huid te hydrateren, de bloedsomloop te verbeteren en de elasticiteit van de huid te bevorderen.

Extra informatie

Gebruik

Reinig je gezicht, haal vervolgens het masker uit het sachet. Het masker bestaat uit drie lagen: trek de eerste laag zachtjes van het masker af, breng de middelste laag aan op je gezicht, trek ten slotte het buitenste laagje weg. Laat het masker 15 minuten inwerken. Verwijder het masker en spoel je gezicht niet na. Masseer het overgebleven serum met tikkende bewegingen in de huid. Vervolg hierna met je gewoonlijke huidverzorging.

Ingrediënten

Argan Olie, Shea Butter, Hyaluronzuur
Dit masker is vrij van parabenen en niet getest op dieren.