Timeless truth collagen bio cellulose eye mask

Home / , / Timeless truth collagen bio cellulose eye mask

Timeless truth collagen bio cellulose eye mask

 7,00

Qty:

De Rejuvenating Bio Cellulose Eye Mask is een oogcontourmasker met anti-verouderende eigenschappen. Het vermindert kraaienpootjes en andere fijne lijntjes rond de ogen.

Beschrijving

De Rejuvenating Bio Cellulose Eye Mask is een oogcontourmasker met anti-verouderende eigenschappen. Het vermindert kraaienpootjes en andere fijne lijntjes rond de ogen. De bijzondere combinatie van actieve ingrediënten roept een halt toe aan rimpels en gezwollenheid in het ooggebied. Olijfolie, rijk aan verzadigde vetzuren en antioxidanten, hydrateert, stimuleert de celdeling en geeft een boost aan de elasticiteit van de huid. Natriumcitraat werkt ontsmettend en ontstekingsremmend. Het multipeptide palmitoul dipebtide heeft een gunstig effect op de collageenaanmaak. Het wondermiddel hyluronzuur, tot slot, kalmeert en voedt de huid niet alleen, maar versterkt ook de huidbarrière: een huid met een gezonde huidbarrière is huid zachter, gladder en voller, met een jongere look als resultaat. Donkere kringen en wallen zijn aanzienlijk minder aanwezig na het gebruik van dit masker.

Extra informatie

Gebruik

Dit masker bestaat uit twee pads. Breng deze pads aan onder de ogen, laat ze 15 minuten inwerken. Verwijder het masker en spoel je gezicht niet na. Masseer het overgebleven serum met tikkende bewegingen in de huid. Vervolg hierna met je gewoonlijke huidverzorging.

Ingrediënten

Olijfolie, Natriumcitraat, Multipeptide Palmitoul Dipebtide h, Hyaluronzuur