Timeless truth collagen anti age mask

Home / , / Timeless truth collagen anti age mask

Timeless truth collagen anti age mask

 12,00

Qty:

Dit collageen masker verminderd de tekenen van vermoeidheid, rimpeltjes en uitdroging en de soepelheid in de huid wordt behouden. Fijne lijntjes worden opgevuld en de huid krijgt zijn frisse uitstraling en vitaliteit weer terug.

Beschrijving

Doordat het collageen oneffenheden in de huidlaag herstelt behoudt de huid haar volume en rustige uitstraling. De uitgedroogde huidcellen krijgen hierdoor een enorme boost waardoor de rimpels, vermoeidheidstekenen en vochtgehalte worden verminderd of aangevuld. De huid bevorderd de elasticiteit waardoor je langdurige resultaten krijgt met een stevige, zachte maar vooral vitale huid.

Dit masker is het meest geschikt voor de rijpe, droge en/ of beschadigde huid

Extra informatie

Gebruik

Reinig je gezicht, haal vervolgens het masker uit het sachet. Het masker bestaat uit drie lagen: trek de eerste laag zachtjes van het masker af, breng de middelste laag aan op je gezicht, trek ten slotte het buitenste laagje weg. Laat het masker 15 minuten inwerken. Verwijder het masker en spoel je gezicht niet na. Masseer het overgebleven serum met tikkende bewegingen in de huid. Vervolg hierna met je gewoonlijke huidverzorging.

Ingrediënten

hyaleron, collageen