Timeless truth Aqua hydra boost moisturizing mask

Home / , , / Timeless truth Aqua hydra boost moisturizing mask

Timeless truth Aqua hydra boost moisturizing mask

 8,00

Qty:

Dit masker is echt wat voor jou wanneer je huid wel wat extra hydratatie kan gebruiken. Door het cellulose masker met hele voedende ingrediënten krijgt je huid een flinke oppepper.

Beschrijving

Kan jouw huid wel wat extra hydratatie gebruiken? Dan is dit masker wat voor jou! Het bevat hele voedende ingrediënten zoals zeewierextract, hyaluronzuur en een gepatenteerd hydrocomplex, die ervoor zorgen dat je huid een flinke oppepper krijgt. Het wondermiddel hyaleronzuur staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen, het sluit vocht op in de diepere huidlagen en beschermt het eiwit collageen. De vloeibare, luchtige textuur van dit masker wordt onmiddellijk door de huid opgenomen en laat je huid weer stralen. Dankzij de zachte bio-cellulose vezels van dit sheetmask, dringen de ingrediënten optimaal door in de huid en wordt de kans tot huidirritatie vermindert.

Niet getest op dieren.

Extra informatie

Gebruik

GEBRUIK:
Reinig je gezicht, haal vervolgens het masker uit het sachet. Het masker bestaat uit drie lagen: trek de eerste laag zachtjes van het masker af, breng de middelste laag aan op je gezicht, trek ten slotte het buitenste laagje weg. Laat het masker 15 minuten inwerken. Verwijder het masker en spoel je gezicht niet na. Masseer het overgebleven serum met tikkende bewegingen in de huid. Vervolg hierna met je gewoonlijke huidverzorging.

Ingredienten

Algenextract, Hyaluronzuur,  Oceaanwater,  Aloë Vera