Timeless truth bio cellulose bee venom + royal jelly miracle mask

Home / , / Timeless truth bio cellulose bee venom + royal jelly miracle mask

Timeless truth bio cellulose bee venom + royal jelly miracle mask

 12,00

Qty:

Zeer effectief Anti-Aging masker, die de huid verzacht, verstrakt, lift   en de elasticiteit van de huid verbetert waardoor de huid er vitaler uit laat zien.

Beschrijving

Bijengif staat al eeuwen bekend als het natuurlijke alternatief voor botox en stimuleert de collageen aanmaak in de huid. Dit krachtige ingrediënt is in dit masker gekoppeld aan Royal Jelly. De combinatie van deze ingrediënten, met daarnaast ook hoogwaardige aloë vera, resulteert in een zeer effectief anti-agingmasker, die de huid verzacht, verstrakt, fijne lijntjes en rimpels verminderd, de textuur en de elasticiteit van de huid verbetert en de huid er strakker uit laat zien.

Het masker is geschikt voor de normale, droge en/of rijpe huidtypes.

Extra informatie

Gebruik

Reinig je gezicht, haal vervolgens het masker uit het sachet. Het masker bestaat uit drie lagen: trek de eerste laag zachtjes van het masker af, breng de middelste laag aan op je gezicht, trek ten slotte het buitenste laagje weg. Laat het masker 15 minuten inwerken. Verwijder het masker en spoel je gezicht niet na. Masseer het overgebleven serum met tikkende bewegingen in de huid. Vervolg hierna met je gewoonlijke huidverzorging.

Ingrediënten

Bijengif – Royal Jelly, Koninginnegelei, Zeewierextract, Hyaluronzuur, Aloë Vera
Dit masker is vrij van parabenen en niet getest op dieren.