Timeless truth anti aging bio cellulose mouth mask

Home / / Timeless truth anti aging bio cellulose mouth mask

Timeless truth anti aging bio cellulose mouth mask

 9,00

Qty:

Het Anti-Aging Bio Cellulose Mouth Mask is een anti-aging masker speciaal voor de lippen. Door de hoogwaardige plantenextracten wordt de droogheid aangepakt en hydratatie op niveau gebracht.

Beschrijving

Het Anti-Aging Bio Cellulose Mouth Mask is een anti-aging masker speciaal voor de lipcontouren. Een mix van hoogwaardige plantextracten verlicht droogheid en laat de lippen intens gehydrateerd achter. Shea boter, een 100% plantaardige boter, bevat een hoog gehalte aan vitamine A, E en F en is zeer geschikt om de huid te hydrateren, de bloedsomloop te verbeteren en de elasticiteit van de huid te bevorderen.

 

 

Extra informatie

Gebruik

Reinig je lippen, haal vervolgens het masker uit het sachet. Het masker bestaat uit drie lagen: trek de eerste laag zachtjes van het masker af, breng de middelste laag aan op je gezicht, trek ten slotte het buitenste laagje weg. Laat het masker 15 minuten inwerken. Verwijder het masker en spoel je lippen niet na. Masseer het overgebleven serum met tikkende bewegingen in de lippen. Vervolg hierna met een lipbalsem naar keuze.

Ingredienten

Collageen, Shea Butter, Hyaluronzuur, Olijfolie