RYJVK Volumizing cream

Home / , / RYJVK Volumizing cream

RYJVK Volumizing cream

 39,50

Qty:

Volumizing Cream is een ultralichte 24h formule om huidveroudering tegen te gaan, iedere huid mee op te peppen, te vitaliseren en te hydrateren. Hyaluronzuur, collageen en tripeptide geven de huid volume door rimpels en droogtelijntjes van binnenuit op te vullen. Dit resulteert in een egale teint en jeugdige uitstraling.

Categorieën: ,

Beschrijving

HUIDCONDITIE

Deze energizing 24h peptide is er voor iedere huid en zal de huid voorzien van een jeugdige uitstraling, de huid oppeppen, vitaliseren en hydrateren.

WERKSTOFFEN

Hyaluroncomplex- Dit hyaluroncomplex bind vocht aan zich als miniscuul kleine sponsjes. Dit zorgt ervoor dat de huid wordt opgevuld, rimpels minder zichtbaar worden en de huid steviger oogt.

Collageen- Deze vorm van collegeen heeft een enorm vochtbindend vermogen. Het produceert een waterrijke film op de huid waardoor het stratum corneum een goede hydratatie verkrijgt, glad wordt en het trans-epidermale waterverlies wordt verminderd.

Tripeptide- Pakt de verschillende aspecten van huidveroudering aan. Bevordert de regeneratie van de huid, verzacht de huid en maakt deze glad, verhoogt de elasticiteit en resulteert in een vermindering van rimpels.

Extra informatie

Inhoud

30 ml

Ritueel

Breng elke ochtend en avond aan op een gereinigde huid.
Perfect te combineren met de VitC Oil Elixer voor een extra mooi resultaat.