RYJVK Oxygen silver mask

Home / , / RYJVK Oxygen silver mask

RYJVK Oxygen silver mask

 35,95

Qty:

Oxygen Silver Mask is een verfrissend gelmasker, verrijkt met honingextract, colloïdaal zilver en salicylzuur. Na het aanbrengen verandert de gel in een zacht bruisend schuim, zonder dat hier water voor nodig is. De krachtige mix van huidzuiverende ingrediënten, antioxidanten en kalmerende ingrediënten, zuiveren, ontspannen en verzachten de huid en geven de huid weer nieuwe energie.

Categorieën: ,

Beschrijving

HUIDCONDITIE

Een veelzijdig masker en unieke ervaring voor ieder huidtype

WERKSTOFFEN

Colloïdaal Zilver is in biologisch organische vorm een krachtig huid zuiverend ingrediënt, dat direct en diep inwerkt op de huid en een effectief verzachtend resultaat biedt. Dit unieke edelmetaal is één van de krachtigste natuurlijke antibiotica en beschikt over regenererende en revitaliserende eigenschappen.

Salicylzuur- Exfolieert en is zeer effectief bij het reguleren van de talgproductie zonder irritatie te veroorzaken.

Rijstextract- Rijk aan eiwitten, vitamines, minerale zouten en essentiële vetzuren, heeft verzachtende eigenschappen, werkt in op de stevigheid en zachtheid van de huid en is effectief in het tegengaan van oxidatieve stress.

Honingextract- Waardevol om de vitamines, aminozuren en antioxiderende sporenelementen. Honingextract werkt anti irriterend en verzachtend en heeft een sterk vochtbindend vermogen.

Extra informatie

Inhoud

50 ml

Ritueel

Verdeel een royale laag over het gereinigde gezicht met een zachte massage. Het masker begint te bloeien met bubbels en schuim. 5-10 minuten laten
inwerken en met warm water afspoelen.