RYJVK Eye experience set

Home / , , / RYJVK Eye experience set

RYJVK Eye experience set

 39,95

Qty:

Ontdek de bestsellers uit de RYJVK limited edition collection met de RYJVK Eye Experience Set. Verwen jezelf met deze verkwikkende beautyroutine uit IJsland waar je ook bent. Kom tot rust met de mysterieuze tonen van de RYJVK Home Perfume, geniet van de geur van het RYJVK Scented Sachet en laat vermoeide ogen weer stralen met de revolutionaire Brightening Eye. Deze set biedt de perfecte mix; enjoy, relax, treat & glow

Beschrijving

HUIDCONDITIE

Deze RYJVK Eye Experience set is samengesteld met luxueuze producten met veilige, natuurlijke en revolutionaire formules en de mooiste ingrediënten voor iedereen die zich een stralende en heldere oogopslag toewenst.

INHOUD

Brightening Eye 15 ml– is een revolutionaire oogcontourcrème die op sublieme wijze de huid verheldert.

Het laat vermoeide ogen sprankelen en camoufl eert wallen, donkere kringen en lijntjes. Het egaliseert de huid, vult rimpels op en geeft onmiddellijk een verstrakkend en jeugdig effect.

Home Perfume 100 ml

Mysterious notes from Iceland is een interieurspray met een kruidig parfum vol diepgang die met haar frisse, maar donkere tonen uitnodigt tot een moment van ontspanning en rust. De zachte houttonen komen in perfecte harmonie samen met patchouli en amber. Met deze interieurspray creëer je een unieke geurbeleving met een verrassend blijvende herinnering.

Scented Sachet 1pc

Dewy notes from Reykjavik maakt ontspanning mogelijk in iedere ruimte. De zachte florale en kruidige geurnoten brengen rust en ruimte. Het hart van het parfum omarmt de basisen topnoot, waar vanille en patchouli perfect samenkomen met salie, cardemom en musk.

Ontspan en geniet!

De Home Perfume in deze RYJVK Eye Experience set is ook beschikbaar in fullsize.

Extra informatie

Inhoud

Home Perfume 100 ml
Brightening Eye 15 ml
Brightening Eye ed Sachet 1pc