Liquid gold ultimate perfecting mask

Liquid gold ultimate perfecting mask

 49,95

Qty:

  • De nieuwe standaard in at-home peelings. Het Liquid Gold Ultimate Perfecting Mask bevat totaal 20% fruitzuren (15% glycol- en 5% melkzuur): een uitzonderlijk hoge dosis voor thuisgebruik. In combinatie met de lage pH van het product en het feit dat beide zuren de enige werkstoffen zijn die tot in de basaal cellaag (groeilaag) doordringen ontstaat dezelfde (diepte)werking als microneedling of chemische peelings, zonder de daarmee gepaard gaande bijwerkingen zoals roodheid, vervelling en een droge, (over)gevoelige huid.
met 20% fruitzuren ( 15% glycol en 5% melkzuur) 

Beschrijving

  • Masker en krachtige at-home peeling
  • Glycol- en melkzuur verwijderen vale, dode en over-gepigmenteerde huidcellen, stimuleren de celvernieuwing en collageen aanmaak, werken sterk pigmentvervagend en remmen de vorming van nieuw pigment.
  • Glycolzuur is bovendien een ideale transportstof: het trekt de overige werkstoffen diep de huid mee in, daar waar ze nodig zijn.
  • Melkzuur geeft daarnaast de huideigen hyaluronzuur aanmaak een enorme boost en doodt micro-organismen die huidklachten kunnen veroorzaken, zoals schimmels, gisten en de Demodex mijt, die rosacea kan triggeren. Melkzuur maakt de huid zachter, weerbaarder en toleranter en is dus ideaal voor de droge, gevoelige, oudere en kwetsbare huid met een verstoorde barrierefunctie.
  • Tazman Pepper™ werkt sterk kalmerend, al vanaf doseringen van 1 a 2% vermindert het jeuk, roodheid en branderigheid en werkt het sterk ontstekingsremmend. Daarnaast bevat het 3x meer antioxidanten dan blauwe bessen.
  • Relipidium™ is een probioticum dat het microbioom van de huid in balans houdt. Samen met het immuunsysteem zorgt het microbioom dat de huid goed is bestand tegen externe factoren. Daarnaast stimuleert Relipidium™ de aanmaak van huideigen lipiden (vetten), met name ceramiden (+93%), wat bijdraagt aan een gezondere huidbarriere en betere hydratatie.
  • Provitamine B5 kalmeert, herstelt en geeft een significante verbetering bij diverse vormen van huidirritatie zoals droog-, rood- en ruwheid, schilfering, jeuk, onstekingen en schaafwond-achtige plekjes. Daarnaast is het een enorm goede vochtinbrenger.
  • Squalaan, aloe vera en Fision Hydrate™ (hyaluronzuur, glycerine, aminozuren) verbeteren de hydratatie
  • Mangozaadboter, sheabutter, druivenpit- en jojoba olie voorzien de huid van essentiele vetzuren en helpen vochtverlies uit de huid voorkomen.

Extra informatie

Inhoud

100 ml

Gebruik

1x per week in dun laagje aanbrengen op de gereinigde huid. 10 min. laten intrekken en verwijderen met (lauw)warm water. Kan de 1e paar keer licht tintelen op de huid. Dit is een normale reactie die na een aantal minuten afneemt. Door de exfoliërende werking van glycolzuur wordt de huid gevoeliger voor zonlicht, daarom altijd gebruiken i.c.m. met een dagcreme met SPF, bijv. Daily Essential Moisturizer SPF50+ of Protection Plus Daily SPF50+.

Huidtype

Geschikt voor alle huidtypen. In het bijzonder bij vale/oneffen teint, pigmentvlekjes, littekentjes, fijne lijntjes en rimpeltjes, zonschade verstopte en/of vergrote poriën of bijv. rokershuid.