Clear skin blemish control mask

Home / , , , , / Clear skin blemish control mask

Clear skin blemish control mask

 23,95

Qty:

Het clear skin blemish masker is een diep reinigend en porie-verfijnend masker dat een ontgiftende werking heeft, de poriën ontstopt, ontstekingen remt en voorkomt, kalmeert en de genezing bevordert, terwijl het nieuwe puistjes helpt voorkomen.

Beschrijving

Het Alpha-H Clear Skin Blemish Control Mask is een diep reinigend en porie-verfijnend masker dat een ontgiftende werking heeft, de poriën ontstopt, ontstekingen remt en voorkomt, kalmeert en de genezing bevordert, terwijl het nieuwe puistjes helpt voorkomen.

Dit masker met witte klei absorbeert onzuiverheden en overtollig talg, tea tree, ecualyptus en aloë vera kalmeren de huid en helpen ontstekingen verminderen en voorkomen, olijfblad beschermt de huid tegen de acne bacterie, is rijk aan antioxidanten en bevordert de elasticiteit en genezing van de huid. Het masker heeft een matterend effect, waardoor de vette huid er zacht, schoon en fris uitziet. Dit masker is ook te gebruiken als ‘spot treatment’ om bestaande puistjes sneller te laten verdwijnen.

Geschikt voor de jonge en oudere huid; want ook op oudere leeftijd kunnen hormonen en stress onzuiverheden of een glimmende huid veroorzaken.

Bevat geen vitamine A, dus ook geschikt bij zwangerschap en borstvoeding. Dit product heeft een pH waarde van 6.8 – 7.8