Beauty sleep power peel

Beauty sleep power peel

 79,95

Qty:

-Alles-in-één nachtverzorging: fungeert als nachtcreme, peeling en masker tegelijkertijd

met 14% glycolzuur, 0.5% retinol, Chronodyn®, Hydranov-P®, Axolight® en papaja enzymen (pH 3.5)

Beschrijving

De Alpha-H Beauty Sleep Power Peel is een alles-in-één nachtverzorging: het fungeert als peeling, masker en nachtcrème tegelijkertijd. De hoge dosis werkstoffen garandeert dat er ‘s nachts intensief en op professioneel niveau wordt gewerkt aan huidverbetering en anti-aging. De Alpha-H Beauty Sleep Power Peel geeft de huid een overnight peeling, stimuleert celvernieuwing en collageen aanmaak en hydrateert. Dit 3-in-1 product helpt bij UV schade, fijne lijntjes en pigmentvlekken maar ook bij verslapping, grove porien, een vale/vermoeide teint en het vervagen van (acne)littekens.  Perfect voor het behoud resultaat na cosmetische ingrepen en behandelingen als peelings en microdermabrasie; ook ideaal ter voorbereiding van de huid op peelings of microdermabrasie.

Door de hoge dosis vitamine A (retinol) ook aan te raden bij een onzuivere huid

HUIDTYPE
Geschikt voor alle huidtypen; behalve de gevoelige huid. In het bijzonder werkzaam bij aanpak van zonschade, fijne lijntjes en rimpeltjes, pigmentatie, verslapping, oneffenheden, (acne)littekens, een vermoeide/vale teint en onzuiverheden/acne.
let op: NIET gebruiken bij zwangerschap/borstvoeding

 

Extra informatie

Inhoud

50 ml

Gebruik

Breng max 2x per week, uitsluitend 's avonds na reiniging aan op gezicht, hals en decollete. Vermijd de huid rond de ogen. Evt. eerst een serum gebruiken, maar dit hoeft niet. De Beauty Sleep Power Peel is krachtig genoeg van zichzelf. Tinteling en/of roodheid kan voorkomen. Maak optimaal gebruik van de werking door de huid de volgende ochtend vochtig te maken met de vingertoppen en de huid licht te masseren. Het water re-activeert de papaja enzymen, wat een 2e exfoliatie creëert. Vervolgens afspoelen met lauwwarm water. De 's nachts losgeweekte dode huidcellen worden zo direct verwijdert en de huid is meteen schoon voor een goed begin van de dag.

Huidtype

Geschikt voor alle huidtypen; behalve de gevoelige huid. In het bijzonder werkzaam bij aanpak van zonschade, fijne lijntjes en rimpeltjes, pigmentatie, verslapping, oneffenheden, (acne)littekens, een vermoeide/vale teint en onzuiverheden/acne

Bijzonderheden

Bevat vitamine A dus NIET gebruiken bij zwangerschap/borstvoeding.