Touwtje of pincet?

epileren

De standaard epileermethode is het epileren met de pincet. De haren worden dan uit het haarzakje getrokken. Deze methode wordt voornamelijk bij de wenkbrauwen toegepast.

Epileren met touw is een techniek om onzichtbare haartjes te verwijderen en een techniek waarmee de meest strakke wenkbrauwen op een snelle manier gecreëerd kunnen worden. Het is een hele oude techniek die stamt uit de tijd van Cleopatra en wordt ook wel de oosterse techniek genoemd! Het is een makkelijke en zeer effectieve oplossing om van ongewenste (gezichts) beharing af te komen.

Alle donshaartjes worden door de draaiende beweging meegenomen. Dit is een perfecte, zeer goede efficiënte methode om langdurig van ongewenst haar af te zijn. 
Dit is de beste manier om strakke wenkbrauwen te krijgen, ook alle donshaartjes worden door deze methode verwijderd. Het nadeel van deze methode is dat het wat pijnlijker aanvoeldt als epileren met een pincet. Dit komt omdat met de pincet haartje voor haartje uit het haarzakje wordt getrokken. Bij het epileren met touw worden er meerdere haartjes tegelijk meegenomen.

Het is ook mogelijk om extra haargroei weg te halen op uw kin, kaak of andere delen van het gezicht.