GEZICHTSBEHANDELINGEN

Bekijk hier alle uitgebreide gezichtsbehandelingen en geldende tarieven van Care for Beauty.  Je kunt je afspraak direct en gemakkelijk online inplannen! Vind je het lastig en wil je graag advies of even persoonlijk contact? Neem dan gerust contact op!

Maak jij voor het eerst een afspraak en wil je meer weten over de werkwijze?
Graag vertel ik je hier meer over het intakegesprek, analyse, behandeling en behandelplan
om samen het gewenste resultaat te halen.
Advies kennismakingsbehandeling: Alpha-H Basis of Beauty Classic

ALPHA-H BEHANDELINGEN

Voor een direct resultaat: meervoudig award winning cosmeceutical Alpha-H uit Australie staat voor vrouwen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en daadwerkelijk direct resultaat willen zien. Wat Alpha-H uniek maakt zijn de hoge percentages zuren in combinatie met andere werkstoffen en de extreem lage PH-waarden die in de producten aanwezig zijn. Hierdoor wordt de huid uit haar comfort zone getrokken waardoor zij “wakker schrikt” en tot in de diepere huidlagen geactiveerd wordt; daar waar nieuwe huidcellen, collageen en elastinevezels worden gemaakt. Gewone huidverzorging bevatten deze ingredienten vaak niet, in (te) lage dosis of heeft een pH waarde die niet bijdraagt tot effectieve resultaten.

CENZAA BEHANDELINGEN

Cenzaa is hét merk, dat huidverbetering combineert met wellness. Tijdens deze behandelingen word je mee op droomreis genomen door de combinatie van een van de heerlijke 4 geuren, warme massages en huidverbeterende producten. Ervaar de combinatie in de wereld van Cenzaa, laat je verrassen!