FILLER BEHANDELINGEN

Het natuurlijke verouderingsproces van de huid resulteert in het geleidelijk dunner worden van de bindweefsellaag van de huid. Dat leidt tot rimpels, lijntjes en groeven. Maar ook neemt het volume van spieren, bot en vetweefsel af. Het vetweefsel, dat zich in compartimenten bevindt zal zich ook nog eens, onder invloed van de zwaartekracht, naar beneden kunnen verplaatsen.Deze verouderingsverschijnselen kunnen tegengegaan worden door het verdwenen volume onder en in de huid aan te vullen met de zogenaamde “fillers”.

INFORMATIE FILLERS

Wanneer zijn fillers geschikt?

De werkzame stof in fillers genaamd Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor de productie van elastine en collageen in de huid. Het geeft volume en zorgt voor de stimulatie van bindweefselcellen. Als u ouder wordt, neemt in de huid de hoeveelheid hiervan af. Hierdoor verliest de huid aan volume, teint en elasticiteit. Zo kunnen rimpels ontstaan. Met hyaluronzuur fillers krijgt de huid haar volume en natuurlijke elasticiteit terug en vervagen de rimpels. Na de behandeling wordt het gezicht zachter, heeft u een betere huidstructuur en meer volume in het gelaat. Hierdoor verhoogt het vochtgehalte en wordt het natuurlijke volume in de huidstructuur gecreëerd waardoor de lijntjes vervagen, de gezichtsvorm wordt versterkt of bijvoorbeeld vollere lippen het resultaat zijn.

De behandeling

Een filler behandeling duurt meestal rond de 30 minuten inclusief het consult. De arts brengt de filler (een doorzichtige gel) na desinfectie van de huid met een zeer dun naaldje rechtstreeks onder de huid. Er zit verdoving in de gel waardoor je de prikjes bijna niet voelt. Indien nodig kunnen we de huid nog extra verdoven. Na de behandeling kun je meteen je dagelijkse activiteiten hervatten. De behandeling bestaat dus uit een aantal prikjes. De prikjes kunnen op sommige plaatsen wel gevoelig zijn. Het is een zeer lokale behandeling en er is dus geen effect op de rest van het lichaam.

Het resultaat

  • Het resultaat van een filler-behandeling is direct zichtbaar.
  • Dit resultaat houdt gemiddeld 18 tot 24 maanden aan.

DO’s and DON’TS

  • Gebruik 24 uur voor de behandeling geen alcohol of bloedverdunners/aspirine.
  • Gebruik ice pack op behandelde gebied om zwelling te voorkomen.
  • Zo nodig arnica crème of andere ontstekingsremmende geneesmiddelen indien nodig.

Eerste 12 uur: Vermijd extreme gelaatsuitdrukkingen, alcoholconsumptie en make-up.

Eerste 24 uur: Geen inspannende activiteiten en behandelde zone niet masseren. Probeer 1 a 2 dagen met je hoofd iets hoger te slapen en probeer niet op de geïnjecteerde zones te liggen.

Eerste 2 weken: Extreme blootstelling aan zon, UV-licht, vriestemperaturen en sauna.

Na de behandeling kunt u even bijkomen met een drankje en indien nodig met een coolpack om de huid tot rust te laten komen.
Tevens maken wij na de behandeling met iedereen indien gewenst een afspraak voor nacontrole, waarbij met behulp van tevoren genomen foto’s het resultaat van de behandeling wordt geëvalueerd.

Wanneer kunnen wij u niet behandelen?

• Tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Prijslijst

Dit zijn de prijzen van onze meest populaire behandelingen. Tijdens een vrijblijvend intake gesprek nemen wij alle mogelijkheden door met bijbehorende prijzen.
Voorhoofds- of fronsrimpers € 400,-
Kraaijenpootjes en fijne lijntjes rondom de ogen € 400,-
Traangootjes € 400,-
Lipcontour en lipvolume beide lippen vanaf € 400,-
Jukbeenderen accentueren vanaf € 400,-
Wangen volume vanaf € 400,-